Werkblad tafels printen + Gratis Tempotoets oefenen

Maak en print hier gratis, snel en makkelijk tafelwerkbladen met antwoorden.
Je kunt de werkbladen ook gebruiken om te oefenen voor een tempotoets. Op deze site kun je ook gewone keersommen printennaam van het werkblad
aantal sommen
waarden voor de tafels
tafels vanaf
tafels tot en met
nummeren van 1 tot 10

Voor het maken van een werkblad met maar 1 tafel
kies je bovenstaand 2 gelijke getallen
klik hier om terug te gaan naar Studiewijs.nl

tempotoets tafels groep 6

Alle kinderen leren in groep 4 en 5 de tafels, toch blijft het belangrijk om deze basisvaardigheid ook in groep 6, 7 en 8 goed te onderhouden. Met een werkblad van studiewijs.nl kun je dat gratis en eenvoudig doen. Elke dag 5 tot 10 minuten oefenen maakt een wereld van verschil. Succes!

Tempotoets tafels

Wanneer de kinderen in groep 4 en soms in groep 5 alle tafels hebben gehad, dan is een tempotoets van de tafels een goede manier om te kijken of de tafelsommen geautomatiseerd zijn. Ik raad aan om daarvoor een blad van Studiewijs te gebruiken en te kiezen voor 160 sommen. Wanneer kinderen deze snel kunnen maken (tussen de 5 en 10 minuten) dan zijn de tafels goed geautomatiseerd.

Werkblad tafels maken

De site studiewijs is ontstaan uit mijn eigen behoefte. Ik maakte vroeger zelf in word werkbladen om de tafels te oefenen. Dit vond ik zo tijdrovend dat ik Studiewijs hebt gemaakt. Inmiddels wordt studiewijs door duizenden mensen gebruikt.